Vadegust
Així és el millor entrepà de l’Estat

Fer un entrepà és molt fàcil. Però fer un bon entrepà ja és més complicat. Per això, a Madrid Fusión han decidit premiar el millor entrepà d’Espanya. El fa Javier Ruiz Portillo, cuiner del Parque, del Grupo La Milla, a Marbella. L’entrepà que prepara, i que ha aconseguit el guardó, és de perdiu en escabetx. Es va imposar entre els sis finalistes del Concurs d’Entrepans d’Autor de Madrid Fusión Pastry 2023, tal i com publica Ok Diario.

Aquest entrepà destaca per fer-se amb pa de cervesa, perdiu en escabetx, paté i pernil de perdiu, llavors de mostassa, cervesa IPA, sucre, vi negre, porro, bolets de temporada, fulles de mostassa i ravenets. Així que es té en compte tant el pa com la resta d’ingredients que formen part d’aquesta preparació.

Altres entrepans premiats

El guardó té ja una llarga trajectòria i abans ha recaigut en llocs com la Ventresca madurada de Màxim Benagues (Neotaberna de Santerra, Madrid), el Fine Pastrami Mariner de Jordi Gabaldà (L’Immoral, Sabadell), el ‘Jambocata’ de Rubén Uruñela (La Jamada de Arrabal, Burgos), el ‘Milfulls de pastrami fumat amb Sarment de Vinya’ de Francisco Díaz Castro (Cuines del Món Inedit, Barcelona), l’‘Entrepà de sardines’ de Carlos Peguero (Lizarrán), el ‘Bocata de calamars amb allioli en la seva tinta’ de Raquel García (Escola d’Hostaleria de Benahavís, Màlaga), la ‘Burger Cua de Bou’ de Raúl López (Casa L’Art a Novelda, Alacant), el Crab & Rabbit de Félix Guerrero (Pedro Larumbe, Madrid) i el Terra Magra de Juan Casamayor (Moltto, València), guanyador de l’edició inaugural.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa