Vadegust
Ada Parellada porta els seus plats arreu de les comarques de Barcelona

La coneguda xef Ada Parellada es reinventa. Tal i com han fet altres xefs catalans que s’han vist obligats a innovar per culpa de la pandèmia del coronavirus. I Parellada ja fa un temps que ha engegat Semproniana ambVolant, una iniciativa que porta els seus plats arreu de les comarques de Barcelona, de manera que no només siguin els barcelonins els que puguin gaudir de la seva cuina.

Com funciona? Molt fàcil. Cada divendres i dissabte els ciutadans de diverses poblacions barcelonines podran demanar un Menú dels Hits del Semproniana -el restaurant que la cuinera té a l’Eixample de Barcelona-, que, a més, inclou un taller online amb Parellada. Un cop encarregat, l’hauran d’anar a recollir en un punt concret de la població.

Els plats s’entreguen freds durant la tarda. I a les 20.30hores del mateix dia es fa un zoom per acabar els plats amb l’Ada Parellada en directe. Aquest mes de març, tenen l’opció de fer-ho els habitants de Sabadell (divendres 12) i els de Sant Vicenç dels Horts (dissabte 13). Però la setmana anterior en van poder gaudir a La Garriga i Mataró.

El menú té un preu de 30 euros i consta d’alguns dels plats clàssics del Semproniana: un tàrtar de gambes, l’arròs del venere, el costellam de porc i un pastís de pastanaga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa