Vadegust
Les 9 coses en les quals has de fixar-te abans de comprar aliments frescos

Comprar productes frescos sembla fàcil, però potser no ho estem fent del tot bé. És per aixo que resulta especialment important fixar-se en alguns detalls en funció de l’aliment que vulguis adquirir, tal i com publica Ok Diario. Són els següents:

  1. Olives: Si compres olives és millor que siguin amb os ja que conserven millor les seves propietats. Les que no porten os tenen, a més, elements que poden fer que el seu sabor no sigui tan natural com hauria de ser.
  2. Alvocats: Quan compris alvocats fixa’t que no hi hagin marques fosques en la seva pell ja que això és senyal que ha començat a descompondre’s.
  3. All: L’all té una olor molt característica així que si és fresc tindrà aquesta aroma, però si notes que fa olor massa forta és millor que no el compris ja que estarà passat. Fixa’t també en les dents del cap d’all ja que si s’enfonsen serà un altre clar senyal que no estan bons.
  4. Dàtils: Quan són frescos no tenen la pell massa arrugada ni estan secs i tampoc molt durs.
  5. Magranes: No pensis que la magrana perfecta és completament rodona. Has de fixar-te en què sigui lleugerament irregular ja que indica que la pell està llisa i ferma i que es tracta d’un producte madur per la qual cosa és òptim per al consum.
Ous col·locats a la porta d'una nevera | Piqsels
Ous col·locats a la porta d’una nevera | Piqsels
  1. Ous: Si compres ous revisa bé que la pela no estigui trencada ni feta malbé. Si van tancats, revisa que el cartó o la caixa no tingui taques per sota, que siguin senyal que algun ou s’ha trencat. En arribar a casa fica’ls a la nevera i podràs consumir-los al llarg d’un mes des de la data de compra.
  2. Llimona: Encara que no siguin grans fixa’t en què pesin per a saber si estan bons o no. A més de l’olor, una pell fina i que tinguin un petit clotet en la part de la tija són senyal que estan frescos.
  3. Remolatxa: Per a assegurar-te de triar bé, ha de ser una remolatxa no massa gran i sense que tingui massa pelussa en la base. En cas contrari tindràs un aliment amb poc sabor i duro.
  4. Salmó: Per a saber si és salvatge o de piscifactoria fixa’t en el color. El salvatge és fosc mentre que el de piscifactoria és més rosat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa