Vadegust
La 67a edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà tanca amb èxit de participació

La 67a edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà, la del 90è aniversari, s’ha tancat amb un gran èxit de participació en totes les seves activitats. La Mostra Agrícola, que ha rebut 17.500 visitants, ha estat un any més el punt neuràlgic del certamen. De la seva banda, el Mercat de Pagès ha comptat amb 4 expositors de venda directa que han venut un total de 1.500 quilos de verdura i 650 manats d’espàrrecs.

En el marc d’aquesta edició s’ha celebrat GastroGavà que, amb la participació de 15 restaurants del municipi, ha tornat a ser un èxit i es reivindica com un dels principals atractius del certamen. Enguany s’han servit 16.551 tapes, un 20% més respecte a l’any 2019.

Al llarg del cap de setmana s’han portat a terme tot un seguit d’actuacions. Divendres i dissabte nit la vetllada va estar amenitzada per dos concerts que van comptar amb la presència de 2.600 persones. De la seva banda, més de 6.000 participants han gaudit de les activitats infantils i esportives que s’han desenvolupament durant la Fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa