És època de panellets. I vols saber quines són les pastisseries on es fan els millors panellets artesans de Catalunya? En primer lloc se situia la pastisseria Carrió del carrer de Bailèn, 216, de Barcelona. El mestre pastisser Oriol Carrió ha guanyat el tercer concurs de la Ruta de Millors Panellets de Pinyons Artesans de Catalunya, que organitza Panàtics i el Gremi de Flequers de Barcelona.
El dolç d’aquesta pastisseria ha aconseguit la màxima puntuació en totes les categories que ha valorat el jurat, com la imatge exterior o la qualitat dels pinyons.
La segona posició ha estat pel Forn Mistral, que compta amb tres botigues també a Barcelona. En concret, estan situades a la Ronda de Sant Antoni 96, al carrer de Torres i Amat 7, i al carrer d’Astúries 35. El podi l’ha completat la Pastisseria Joan, situada al Papiol.
El jurat el van conformar professionals del món dolç com el pastisser Enric Rosich, el tècnic de pastisseria Paco Hidalgo, o el professor de l’escola del Gremi de Flequers de Barcelona Rafa Batalla.