Vadegust
106 afectats per un brot de salmonel·la en un conegut restaurant

La toxiinfecció alimentària per salmonel·la que afecta el restaurant madrileny Casa Dani, reconegut per les seves icòniques truites de patata, ha provocat ja més de 106 persones afectades que han sol·licitat assistència sanitària, entre elles 14 persones que han requerit ingrés hospitalari.

El restaurant, amb més de tres dècades a Madrid, afirma que va tancar tots els seus locals “per decisió pròpia” des del passat cap de setmana després dels contagis que es van produir en l’establiment els dies 25 i 26 de gener.

Des de llavors i fins a aquest dilluns, s’ha tingut constància de 106 persones afectades. D’elles, 14 han requerit ingrés hospitalari, encara que totes elles presenten una bona evolució, segons ha explicat el conseller de Sanitat de la Comunitat, Enrique Ruiz Escudero.

Exterior del restaurant Casa Dani | Facebook Casa Dani

Arran d’aquest brot, una persona va haver de ser ingressada en la Unitat de Vigilància intensiva d’un centre hospitalari a causa de l’agreujament de símptomes, encara que ja ha estat traslladada a planta i evoluciona favorablement.

La Direcció General de Salut Pública de la Comunitat de Madrid continua el seguiment dels casos del brot, causat per salmonel·la, segons les proves realitzades. En relació a la causa, està pendent dels resultats de l’actuació realitzada pel Departament de Seguretat Alimentària de l’Ajuntament de Madrid.

Des d’aquest negoci familiar han posat a la disposició dels afectats un correu electrònic per a donar resposta de manera individualitzada a cadascun d’ells ([email protected]).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa