Vadegust
Els 10 productes que més es roben al supermercat

Històricament els productes que més s’han robat als supermercats han estat les begudes alcohòliques. I ara l’empresa Nedap STC ha elaborat un estudi sobre els productes que més es roben als supermercats. El responsable de la secció d’alimentació, Salvador Cañones, ha donat una entrevista al programa ‘El Món a Rac1’ on ha dit que tenen constància del robatori d’alcohol als supermercats des de fa més de 140 anys.

Un carro en un supermercat | Pixabay

A més, ha dit quins altres productes s’ha posat de moda robar, como ara fulles d’afaitar, càpsules de cafè o xocolata. Els 10 productes més robats als supermercats segons aquesta empresa són:

  1. Begudes alcohòliques
  2. Ibèrics i curats
  3. Fulles d’afaitar
  4. Xocolata
  5. Càpsules de cafè
  6. Gelats
  7. Conserves
  8. Piles
  9. Productes de cura personal
  10. Maquillatge

D’aquest rànquing, però, han desaparegut alguns objectes que abans hi apareixien. És el cas dels preservatius. El motiu és que la seva venda s’ha normalitzat i els compradors ja no tenen vergonya a l’hora de passar per caixa.

Un aliment que crida l’atenció són els gelats. Encara que sembli complicat de robar, normalment es tracta de furts massius organitzats per després revendre’ls.

I, segons Cañones, també crida l’atenció el robatori de xocolata, en alguns casos, de forma massiva: “És un problema bàsicament de Catalunya. Tenim un client a qui li han robat 190 tauletes de xocolata en mitja hora. A un altre li van robar 600 llaunes de tonyina en un matí”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa