Vadegust
Els 10 millors panettones de Catalunya

Ja és Nadal i, en aquesta època de l’any, a tothom li agrada menjar panettone. De fet, el Gremi de Pastisseria de Barcelona calcula que en els últims cinc anys se n’ha triplicat el consum. Per aquest motiu, un oferim un llistat amb les millors pastisseries de Catalunya on comprar-ne d’artesans i de gran qualitat, segons publica RAC1.

  • Oriol Balaguer (Barcelona): Guanyador del concurs de l’any 2017, Balaguer fa el panettone tradicional, el de xocolata i també una especialitat amb castanya i gianduja.
  • Panes Creativos (Barcelona): Daniel Jordà ha representat enguany Espanya a la Copa del Món del panettone, a Itàlia. A més, el pastisser català estrena aquest Nadal una novetat destacada: el panettone vegà.
  • Cal Jan (Torredembarra): si el vostre panettone preferit és el de xocolata, heu d’anar a buscar el que fa Rafael Aguilera a Torredembarra. Ha estat el guanyador de la primera edició del concurs del millor panettone de xocolata de l’estat.
  • Xocosave (Riudoms): una altra opció de màxima qualitat a les comarques tarragonines. Adan Sáez va guanyar la penúltima edició del concurs al millor panettone de l’estat. Una de les varietats que fa és d’avellana.
  • Cloudstreet Bakery (Barcelona): una petita fleca amb forn de llenya a Barcelona que fa un panettone extraordinari amb productes ecològics. Guanyador del concurs del 2019, Ton Cortés fa panettones per a tots els gustos: tradicional, de tres xocolates, alt, baix, de quilo, de mig quilo…
Panettone de Xocosave | Instagram Xocosave
  • Takashi Ochiai (Barcelona): És una pastisseria japonesa però fa un dels millors panettones del país. Guanyador del concurs del 2018, Jordi Morelló elabora un panettone de te matcha. També en trobareu de fruites, de xocolata i de gianduja.
  • Hofmann (Barcelona): l’escollida com a millor pastisseria de Barcelona del 2021 també elabora un gran panettone.
  • Miquel Saborit (Torelló i Manlleu): un dels millors pastissers joves de Catalunya, tercera generació d’una família de flequers d’Osona. A les seves pastisseries de Torelló i Manlleu hi trobareu varietats com el panettone d’oli d’oliva, el d’ametlles i fruita i el de xocolata i pera.
  • Vallflorida (Sant Esteve de Palautordera): al Montseny hi trobareu uns panettones sense artificis però d’una qualitat excepcional. Són els que fa Lluís Costa a la pastisseria Vallflorida Xocolaters.
  • Paco Torreblanca (Barcelona): ja han arribat a Barcelona les creacions d’un dels màxims experts en panettone de tot el món, Paco Torreblanca. El panettone amb oli d’oliva del reconegut pastisser alacantí es pot trobar a les botigues de La Chinata.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa